Wie zijn wij?

Willy Slieker (36) heeft Maslie.nl opgericht. Met een hoofdkantoor in Tilburg staan we klanten bij in het hele land.  Om in contact te komen met Maslie kunt u een Email sturen naar info@maslie.nl of bellen met 013-737 0 222

Ons verhaal

Maslie.nl is opgericht door Willy Slieker; hij is de CEO. Maslie staat voor Ma (Marijke) Slie (Slieker). Marijke is de vrouw van Willy Slieker. Er is gekozen voor een bedrijfsnaam met een (persoonlijke) betekenis. Willy Slieker (36) heeft 4 jaar geleden Maslie.nl opgericht. Initieel betrof het voornamelijk  het maken van websites voor mensen en bedrijven in zijn eigen netwerk. In die 4 jaar is er ook veel marktonderzoek gedaan en is onderzocht of zijn voorgestane aanpak voor Maslie.nl een slagingskans had.

Waarom dit logo?

Iedere kleur in dit logo staat voor een fase in het leven van Willy,

Kleur roze met het puntje naar beneden staat voor de geboorte van mijn kleine meid Lieze.

Het apenstaartje staat voor Internetdiensten van Maslie.

 Waarom Maslie.nl?

Maslie.nl houdt van snelle service, korte lijntjes. Eén contactpersoon. Als een verzoek of opdracht is ingediend snel de ontvangst bevestigen en laten weten dat we er snel (incl. wanneer) mee aan de slag gaan, terugkoppeling naar de klant (wijzigingen doorgevoerd, dit doorgeven), stand van zaken naar de klant over een verzoek. De doelstelling is: “Voor ieder budget valt een website te maken en service te verlenen!”